Logo klein
Home » Informatie

Informatie

160413-Samenwerkingslogo-voor-websiteDe patiënt staat centraal

Blessurevrij Nederland helpt je met het maken van een onderbouwde keuze voor een fysiotherapiepraktijk. Voor jezelf of een gezinslid kun je nu op basis van geografische kaders en recensies de juiste keuze maken uit praktijken bij jou in de buurt. Met het platform van Blessurevrij Nederland kun je nu binnen een acceptabele reisafstand de juiste kwalitatieve zorg vinden.

 

Naast genezen, ook voorkomen

Bewegend Nederland vergeet vaak in de hectiek van het dagelijkse leven om tijdig een afspraak met de fysiotherapeut te maken. Verwaarloosde blessures zijn hiervan het gevolg en gaan gepaard met langdurige zorgtrajecten en hoge kosten. Het platform van Blessurevrij Nederland is gratis, gebruiksvriendelijk en stelt jou in staat om verantwoord te bewegen.

 

De helpende hand

Door jouw blessure te melden via ons platform doneer je automatisch €1,- aan een goed doel. Hoe werkt dit? Met jouw bezoek aan een van onze aangesloten fysiotherapiepraktijken wordt er door de fysiotherapeut een kleine bijdrage gedaan aan een goed doel. Zo kunnen we samen werken aan een gezonder en fysiek sterker Nederland. Door jezelf (tijdig) te laten helpen, help je dus automatisch iemand anders die de hulp ook hard nodig heeft. Een mooie gedachte en een kleine moeite.

 

Het team van Blessurevrij Nederland
Voor meer informatie:

Mail: info@blessurevrijnederland.nl
Telefoon: 0800-0455