Logo klein
Home » Praktijk

Praktijk

Ondersteuning

Blessurevrij Nederland ondersteunt praktijkhouders binnen de paramedische zorg door middel van ons unieke platform. Het platform bestaat uit een app (iOS en Android) voor smartphone en tablet, een website en een 0800-servicenummer voor direct advies. Het netwerk van Blessurevrij Nederland geeft aangesloten fysiotherapeuten de mogelijkheid om:

  • Zich te onderscheiden van andere praktijken
  • Omzet en kwaliteit te verhogen
  • De fysiotherapiepraktijk nog toegankelijker maken voor geheel bewegend en werkend Nederland

Het netwerk van Blessurevrij Nederland biedt een maximum van 1500 exclusieve fysiotherapiepraktijken door geheel Nederland. Blessurevrij Nederland zorgt voor een gezonde verdeling van de markt en een beter evenwicht tussen vraag en aanbod. Aangesloten fysiotherapiepraktijken bij Blessurevrij Nederland hebben een gemiddeld potentieel van bijna 11.500 patiënten per aangesloten fysiotherapiepraktijk per jaar.

Marketing

Onze corebusiness bestaat uit marketing. Het promoten van onze aangesloten fysiopraktijken, staat hierin centraal. In samenwerking met onze strategische partners worden er op verschillende manieren campagnes, regionaal en landelijk, georganiseerd. Onze doelstelling is dan ook de weg naar jouw fysiopraktijk zo kort mogelijk te maken met behulp van ons unieke platform.

Besparingen

Kwalitatieve zorg moet voor jou als fysiotherapeut centraal staan. Door de toenemende druk en terugloop van het patiëntenbestand worden praktijkhouders geacht actief te zijn op commercieel gebied. Naast gebrek aan tijd en kennis gaat dit ten koste van de zorg die je uiteindelijk wilt kunnen verlenen. Blessurevrij Nederland helpt jou te besparen op hoge kosten van advertenties waarbij het gewenste resultaat niet meetbaar is.

“Samen staan we sterk”

Blessurevrij Nederland is uit de paramedische zorg ontstaan. Juist om deze reden willen wij ons product met onze aangesloten fysiotherapiepraktijken verbeteren. Naast seminars en lobbysessies kan er behoefte zijn aan het delen van kennis. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van onze adviseurs.

Onderscheid in kwaliteit, de toekomst in fysiotherapie.