Logo klein
Home » Praktijk » Partner worden

Partner worden

Exclusiviteit

Met uiteindelijk een netwerk van maximaal 1500 fysiopraktijken in geheel Nederland is er voor Blessurevrij Nederland in elke regio een gezonde verdeling van de markt en een beter evenwicht tussen vraag en aanbod. Het resultaat is een gemiddeld potentieel van bijna 11.500 blessures per aangesloten fysiopraktijk per jaar. Op deze manier is elke aangesloten praktijk gegarandeerd van haar exclusiviteit en mogelijk rendement.

Instapcriteria

Om voor Blessurevrij Nederland een verantwoorde selectie te kunnen maken uit de enorme vraag naar aansluitingen is er een instapcriteria vastgesteld. Controleer hier of jouw praktijk voldoet aan de eisen.

Aansluiting bij Blessurevrij Nederland

Blessurevrij Nederland biedt de volgende aansluitingspakketten voor fysiopraktijken
Prijzenif_pakketten_knop

Bedragen zijn exclusief 21% btw.

Advies op maat

Je kunt via onze website contact met ons opnemen. Mocht je voorkeur uitgaan naar advies op maat dan bieden wij altijd de mogelijkheid om een van onze regiomanagers in te schakelen.

Stuur je verzoek naar partners@blessurevrijnederland.nl en/of bel met 085-0160179 tijdens kantoortijden. Blessurevrij Nederland hanteert in haar samenwerking met sportend en bewegend Nederland verdienmodellen op basis van actieve app-downloads. Op deze manier investeert BVN terug in de gezondheid van sporters en niet-sporters in heel Nederland.